Boeiende presentatie Jeroen Manschot bij de SAO Apeldoorn

Op donderdag 4 april gaf scheidsrechter betaald voetbal Jeroen Manschot een boeiende en interactieve presentatie bij de SAO Apeldoorn.

Jeroen Manschot is scheidsrechter in de Eredivisie en Eerste Divisie. Daarnaast is hij actief als videoscheidsrechter (VAR). Verder heeft hij regelmatig internationale wedstrijden. Bij de SAO Apeldoorn zaten ruim 40 enthousiaste scheidsrechters in het publiek. 

De eerste slide van Jeroens presentatie.

Voorafgaand aan de presentatie oefende een deel van de scheidsrechters de officiële conditietest. Dat ook een aantal ´iets minder jonge´ scheidsrechters de test wist uit te lopen, toont aan dat het wekelijks trainen bij de SAO Apeldoorn zijn vruchten afwerpt!

Een deel van de aanwezige scheidsrechters oefende de conditietest.

Na de conditietest, tegen half negen, begon Jeroen Manschot in een goedgevulde zaal met zijn presentatie. Ruim 40 scheidsrechters, zowel KNVB-scheidsrechters als club-scheidsrechters, deden actief mee. De interactie tussen Jeroen en de zaal zorgde voor interessante discussies en leerzame inzichten.

De aanwezige scheidsrechters luisterden aandachtig.

In zijn presentatie gebruikte Jeroen Manschot veel videoclips voorzien van headset-communicatie. Er kwamen clips voorbij over het gebruik van de VAR, over het beoordelen van duels, opzettelijk hands en strafbaar buitenspel. De beelden leverden veel interessante discussies en inzichten op. Jeroen sloot de avond af met een gele/rode kaartenquiz. 

Jeroens presentatie leidde tot interessante discussies.

Na afloop waren de reacties op de presentatie zeer positief. De SAO Apeldoorn wil Jeroen Manschot hartelijk danken voor de prachtige avond. Wij wensen hem veel succes met zijn carrière als scheidsrechter!