Verslag drukbezochte training en clubavond

Op 29 augustus werd de laatste training voor de start van het seizoen afgewerkt. Na de training volgde een presentatie over de spelregelwijzigingen. Lees verder voor het verslag van Rick van Bussel en een aantal foto’s.

Om half 7 was het clubhuis open en langzaam druppelden de eerste scheidsrechters binnen. Onder het genot van een kopje koffie werd bijgepraat over de Apeldoorn Cup, het Molenbeek toernooi en de start van het nieuwe seizoen. Half acht precies begint Gijs met de training. Een groep van maar liefst twintig man met veel bekende, maar ook enkele nieuwe gezichten begonnen aan de warming-up. Op het grasveld dat in goede staat verkeerde, werd daarna de zware coopertest afgewerkt tot de laatste uitstapte bij trap 15. Een sprintoefening (steigerung) sloot de training af waarna we snel moesten douchen om op tijd te zijn voor de presentatie.

Jelle Besselsen en Patrick van Bork gaven een presentatie over de spelregelwijzigingen. De wijzigingen werden stuk voor stuk behandeld en er werd actief meegedaan door de volle zaal! Hieronder volgen enkele foto’s van de presentatie.

Rick van Bussel