SAO Apeldoorn beleeft geslaagd Technisch Weekend

Eindelijk was het zover: ruim twintig (oud-)scheidsrechters vertrokken naar Drenthe voor het jaarlijkse Technisch Weekend. Lees verder voor een verslag van Frans Haket. 

‘De Westerbergen’ in Echten is bekend terrein voor de SAO’ers, want het was de vierde keer dat wij hier komen. Na de koffie met koek kon een aantal leden zich niet inhouden: zij deden alvast een bosloop over de Drentse heide. De vrijdagavond werd afgesloten met een diner.

De zaterdag begon met een heerlijk Westerbergen-ontbijt, gevolgd door een pittige training. De training stond onder leiding van Gerard, die met leuke en gevarieerde oefenstof aan de training leiding gaf. Tussendoor werd er ook nog een potje basketbal gespeeld. 

De scheidsrechters werken zich in het zweet tijdens de training.

Na de lunch was het tijd voor midgetgolf. Tijdens de 17-holes ronde werd er fanatiek gespeeld, maar ook gelachen. De zaterdagavond werd afgesloten met een winterse barbecue. 

Zondagmorgen werd een duik in het zwembad genomen of een mooie wandeling gemaakt door het Drentse natuurschoon. Na de brunch en een potje voetbal keerde iedereen weer huiswaarts. 

Groepsfoto van een deel van de deelnemers aan het Technisch Weekend.

Namens TW-commissie bedanken ik alle lotenkopers en -verkopers, sponsoren, donateurs en deelnemers voor het mogelijk maken van het Technisch Weekend.

Frans Haket