Geslaagde presentatie bij Voorwaarts Twello

Op dinsdag 12 juni organiseerde Voorwaarts Twello een scheidsrechtersavond voor club-scheidsrechters. Namens de SAO Apeldoorn verzorgden Jelle Besselsen en Luuk Timmer een interactieve presentatie.

Er waren zo’n twintig club-scheidsrechters aanwezig. De scheidsrechters varieerden van heel jong tot ‘iets minder jong’ en zijn lid van diverse voetbalverenigingen uit de omgeving van Twello.

Tijdens de presentatie kwamen diverse onderdelen van het fluiten aan bod, zoals positie kiezen, communiceren, samenwerken en beslissingen. Ter ondersteuning gebruikten Jelle en Luuk veel recente videoclips, voornamelijk uit het amateurvoetbal. De avond werd afgesloten met een interactieve quiz.

Bij dezen danken wij Voorwaarts Twello voor het organiseren van deze scheidsrechtersavond en we danken alle deelnemers voor hun zeer enthousiaste deelname.

Een kleine impressie:

Wil jij als scheidsrechterscoördinator ook graag een avond organiseren voor je club-scheidsrechters? Neem dan contact op met Jelle Besselsen via secretaris@sao-apeldoorn.nl.