Gezellige en spannende pokeravond bij de SAO

Poker SAO

Op vrijdag 1 november organiseerde de Ontspanningscommissie weer een geslaagde pokeravond. Lees verder voor het verslag!

Met een knus gezelschap van 10 man startte een nieuwe pokeravond in ‘De Haven’. Het was een gezellige avond, waarbij er fanatiek werd gestreden om de eerste plaats. Helaas ging het niet iedereen even makkelijk af en in de tweede ronde vielen er al flinke gaten in het speelveld. Tijdens de laatste handen viel er nog veel te halen in de strijd om de hoofdprijs. Aan de ene tafel verdedigde Jon zijn monsterscore uit de tweede ronde. Terwijl aan de andere tafel Jeroen en Jelle aan het strijden waren om een plek op het podium. Uiteindelijk trok Jeroen aan het langste eind en stootte hiermee Jelle van het podium. Hiermee kwam een gezellige avond ten einde en de scores werden opgeteld. Jurylid Marcel bekeek namens de OC de scores om zo duidelijk te krijgen wie hij de hoofdprijs kon overhandigen. Uiteindelijk bleek dat over drie rondes Jon het sterkst was gevolgd door Jeroen en Jolanda.

Uitslag:
1. Jon – 8300
2. Jeroen – 6250
3. Jolanda – 4680
4. Josien – 4210
5. Vincent – 2690
6. Richard – 2230
7. Arie – 1990
8. Jelle – 1720
9. Boban – 1720
10. Sander – 1270

Namens de OC willen ik iedereen hartelijk danken voor hun komst, we hopen dat we de volgende keer een iets groter deelnemersveld mogen verwelkomen. Hou voor de volgende pokeravond onze website in de gaten!

Het podium van de pokeravond