Scheidsrechter in beeld: Jelle Besselsen

Jelle Besselsen

De wedstrijd van de maand mei werd gefloten door Jelle Besselsen. Hij floot op dinsdag 5 mei de wedstrijd Tsjechië u14 – Schotland u14. Lees hier het verslag en bekijk de foto’s!

Deze jeugdige oefeninterland werd gespeeld op het sportpark van Excelsior ’31 in Rijssen. De neutrale assistenten waren Lennart Hermsen en Stef Veekamp. Nadat de volksliederen van beide ploegen hadden geklonken kon de wedstrijd beginnen.

Het was een open wedstrijd, beide ploegen speelden zeer aanvallend. Jelle hoefde maar weinig in te grijpen, vooral omdat de teams er een sportieve wedstrijd van maakten. Met een ruststand van 1-1 gingen de spelers en scheidsrechters de rust in.

In de tweede helft werden de Schotten sterker, zij wonnen uiteindelijk met 1-3. Bij de beslissende 1-2 paste Jelle uitstekend de voordeelregel toe en direct daarna zag Stef goed dat het geen buitenspel was. Een positieve hoofdrol voor de arbitrage dus. Na 70 minuten floot Jelle, zonder kaarten te hebben gegeven, voor het einde van de wedstrijd.

Hieronder volgen enkele actiefoto’s van de wedstrijd.

Nieuws Jelle v0501

Het arbitrale trio van links naar rechts: Stef Veekamp, Jelle Besselsen, Lennart Hermsen.

jelle besselsen

Jelle was tijdens het spel erg actief.

De voordeelregel werd veelvuldig toegepast.

Nieuws Jelle v0401

Soms moest Jelle alles op alles zetten om het spel goed te volgen.

Nieuws Jelle v0701

Ook bij het doelpunt van Tsjechië stond Jelle goed opgesteld.

Het verslag van de wedstrijd van de maand juni zal op zondag 28 juni verschijnen.