Zeventien scheidsrechters behalen SO III-diploma!

Zeventien scheidsrechters hebben de afgelopen periode het diploma van de Scheidsrechtersopleiding III (SO III) behaald in ons clubhuis De Haven! Lees verder voor een verslag met foto’s. 

Tijdens het afgelopen halfjaar hebben twee groepen scheidsrechters de SO III gevolgd in het clubgebouw van de SAO Apeldoorn. De SO III is de opleiding tot KNVB-scheidsrechter.

De deelnemers hebben vier cursusavonden gevolgd, waarvan een met een oefenwedstrijd. Daarnaast hebben de deelnemers een half jaar lang wedstrijden gefloten voor de KNVB, waarbij ze tijdens vier wedstrijden begeleid werden door een praktijkbegeleider van de KNVB.

Op de cursusavonden werden veel praktijkvoorbeelden uit de eigen wedstrijden behandeld. Op 22 mei en 27 mei mochten de docenten Bert Slot en Meine de Boer aan de in totaal zeventien scheidsrechters hun diploma uitreiken. Daarmee zijn zij klaar om te starten aan hun carrière als KNVB-scheidsrechter.

Langs deze weg willen wij alle cursisten (en in het bijzonder onze leden Matthias Hollebeek, Jan Hendrik Modderman en Marthijn Witteveen) van harte feliciteren met het behalen van het diploma! Wij wensen jullie veel succes en plezier in jullie loopbaan als KNVB-scheidsrechter.

Wil jij ook scheidsrechter worden voor de KNVB? Stuur dan een mailtje aan secretaris@sao-apeldoorn.nl voor meer informatie of mail snezana.vujovic@knvb.nl om je direct op te geven.