Word Scheidsrechter! Volg de cursus Verenigingsscheidsrechter!

Het fluiten van wedstrijden is leuk! Je bent sportief bezig en zorgt ervoor dat een voetbalwedstrijd op een leuke manier gespeeld kan worden. Daarvoor neem je beslissingen in een split second en brengt deze overtuigend over. En natuurlijk levert het veel voldoening op als je weer een wedstrijd tot een goed einde hebt gebracht.

De eerste stap om scheidsrechter te worden is de cursus Verenigingsscheidsrechter. Deze cursus bereidt je in 4 avonden voor op het fluiten van alle wedstrijden op groot veld bij je eigen voetbalvereniging. Tussen de cursusavonden door fluit je wedstrijden bij je eigen club, met daarbij een begeleider van deze club. Deze wedstrijden leveren dan weer veel gespreksstof op voor de volgende cursusavond.

De SAO Apeldoorn organiseert in samenwerking met de KNVB dit najaar een cursus Verenigingsscheidsrechter. Deze cursus zal plaatsvinden op:

  • Woensdag 19 oktober 2022 (SAO Apeldoorn)
  • Woensdag 9 november 2022 (SAO Apeldoorn)
  • Woensdag 23 november 2022 (Oefenwedstrijd, locatie n.t.b.)
  • Woensdag 14 december 2022 (SAO Apeldoorn)

Lijkt het jou ook leuk om je eerste stappen als scheidsrechter te zetten? Of fluit je al jaren wedstrijden bij je eigen club maar wil je je verder ontwikkelen? Geef je dan snel op voor de cursus via deze link!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? We helpen je graag! Neem dan contact op met secretaris@sao-apeldoorn.nl

Heb je de cursus Verenigingsscheidsrechter al gevolgd en wil je je nog verder ontwikkelen? Ook dan helpen we je graag verder via secretaris@sao-apeldoorn.nl.

Foto: Wouter van Zoeren / WoZoPro.nl