Geslaagd Pokertoernooi bij de SAO Apeldoorn

Poker SAO

Op vrijdag 10 mei werd er weer gepokerd bij de SAO. Zo’n twintig fanatieke deelnemers waren met hun pokerface naar ons clubhuis gekomen.

De Ontspanningscommissie van de SAO kwam met de oude en vertrouwde opzet van drie rondes van 45 minuten, waardoor de spelers meerdere rondes hadden om een toppositie te veroveren en één mislukte ‘all-in’ niet direct fataal was.

Het leidde tot een avond met veel plezier, veel fanatisme en vooral leuke momenten. Zo had Jelle drie rondes achter elkaar een ‘three-of-a-kind’, waardoor hij veel fiches binnenhaalde. Ook werden er veel handen gewonnen op de ‘river’ (de laatste opengelegde kaart), waardoor de spanning groot was en het plezier nog groter.

Bij de prijsuitreiking bleek dat Luuk op de derde plaats geëindigd was en Remon mocht met de tweede prijs naar huis. Jelle wist met een enorme voorsprong de hoofdprijs te bemachtigen. Nadat Jelle de hoogste trede van het podium beklommen had en de winnaars gezamenlijk nog voor een drankje zorgden, ging iedereen weer huiswaarts.

Bij dezen bedanken wij de Ontspanningscommissie voor de goede organisatie, de gezelligheid en de lekkere hapjes! Hopelijk zien we iedereen weer bij de volgende activiteit.