Luuk Timmer leidt Nederland O16 – Duitsland O16

De Apeldoornse scheidsrechter Luuk Timmer is door de KNVB aangesteld voor de oefenwedstrijd tussen Nederland O16 en Duitsland O16. De wedstrijd werd donderdag 8 februari gespeeld in Portugal. Het was voor de 23-jarige scheidsrechter, die lid is van de SAO Apeldoorn, zijn eerste jeugdinterland.

De wedstrijd werdaankomende donderdag om 16.00 uur gespeeld in Vila Real de Santo Antonio in het zuiden van Portugal. Luuk Timmer werd tijdens de wedstrijd geassisteerd door Danny Kempinga en Rick van Rijnsbergen. De vierde official was Jesse Rozendal.

De onder 16-teams van Duitsland, Italië, Nederland en Portugal speelden in Portugal een vriendschappelijk toernooi, georganiseerd door de KNVB. Tijdens dit zogeheten ‘UEFA Development Tournament’ werd onder andere geëxperimenteerd met tijdstraffen.

De arbitrage tijdens het toernooi was geheel Nederlands en bestond uit drie scheidsrechters en vier assistenten van het Talententraject Betaald Voetbal. Naast bovenstaande wedstrijd leidde Luuk Timmer ook de wedstrijd Duitsland U16 – Portugal U16 op maandag 12 februari.

Luuk Timmer

Luuk Timmer leidde Nederland U16 – Duitsland U16.