Update: Christian Mulder verzorgt presentatie op 11 oktober

week van de scheidsrechter

Op donderdag 11 oktober geeft scheidsrechter betaald voetbal Christian Mulder een presentatie bij de SAO Apeldoorn! Deze presentatie vindt plaats in het kader van de Week van de Scheidsrechter en begint om 20:00 uur.

Oorspronkelijk zou Jochem Kamphuis komen, maar door internationale verplichtingen is hij verhinderd. Met Christian Mulder is een zeer geschikte vervanger gevonden!

De pas 27-jarige Christian Mulder maakte drie jaar geleden zijn debuut als scheidsrechter in de Jupiler League. Daarnaast fluit hij wedstrijden in de Belgische Proximus League en is hij als VAR en vierde official actief in de Eredivisie.

Naast natuurlijk onze eigen leden, zijn alle club-scheidsrechters en scheidsrechterscoördinatoren uit de regio Apeldoorn van harte uitgenodigd! Alle scheidsrechters worden om 18:45 uur verwacht, want we starten om 19:00 uur met een korte fysieke training. Kleedkamers en douches zijn aanwezig bij ons clubhuis.

Daarna begint Christian om 20:00 uur met zijn presentatie. De SAO Apeldoorn hoopt op 11 oktober veel scheidsrechters te mogen verwelkomen aan de Boerhaavestraat 26.

 

Christian Mulder geeft op 11 oktober een presentatie bij de SAO.