Scheidsrechter in beeld: Gerard Jansen

Gerard Jansen

De wedstrijd van de maand juni werd gefloten door Gerard Jansen. Op 6 juni leidde hij de finale van de Apeldoorn Cup, waar hij werd bijgestaan door Gijs van Mun en Luuk Timmer.

In deze finale streden csv Apeldoorn en Columbia tegen elkaar. In de eerste helft kwam Columbia al op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft creëerde Columbia nog enkele goede kansen, maar het was uiteindelijk csv Apeldoorn dat in de counter zeer effectief was. Nadat csv Apeldoorn halverwege de tweede helft de 2-1 had gescoord, wist het in de blessuretijd deze achterstand om te buigen naar een 3-2 overwinning.

Gerard had de wedstrijd van begin tot eind volledig onder controle. Deze ervaren scheidsrechter uit de groep Zaterdag 3 hoefde niet één keer een kaart te tonen. Ook de samenwerking met de assistenten verliep prima, mede dankzij het gebruik van de piepvlaggen. Gerard kan dus terug kijken op een prima verlopen finale.

Hieronder volgen nog enkele foto’s van de wedstrijd, gemaakt door Bert Zwiers.

De opkomst voor de wedstrijd. Van links naar rechts: Gijs, Gerard en Luuk.