Vanaf 1 april: training begint om 19:45 uur

Vanaf donderdag 1 april beginnen onze conditietrainingen om 19:45 uur. Daarbij trainen de scheidsrechters tot en met 26 jaar in één groep en de scheidsrechters vanaf 27 jaar trainen in groepjes van vier personen. Vooraf aanmelden is verplicht.  

Verder is het belangrijk om te weten dat de kleedkamers en het clubhuis vooralsnog gesloten blijven. Voor deelname aan de training gelden de volgende spelregels:

  • Aanmelden vooraf is verplicht. Dit kan tot de dag voor de training via https://forms.gle/P4qgF4Nthn77Fs947;
  • Deelnemers van 26 jaar en jonger vormen één trainingsgroep. Binnen deze groep wordt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden;
  • Deelnemers van 27 jaar en ouder worden ingedeeld in groepjes van vier personen. Binnen deze groepen wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden. Vanwege de beperkte ruimte (onder de lichtmasten) is er plek voor maximaal drie groepjes van vier personen. 
  • De groepjes van 27 jaar en ouder zijn herkenbaar aan de verschillende kleuren hesjes. De groepsindeling wordt op de dag van de training per mail rondgestuurd;
  • Tenslotte is het belangrijk dat de scheidsrechters die gaan trainen zich aan de basisregels blijven houden. Dus blijf o.a. thuis als jij (of een huisgenoot) klachten hebt, houd voor, tijdens en na de training 1,5 meter afstand tot elkaar en neem je eigen drinkfles of bidon mee.

Vanaf donderdag 18 maart kunnen alle scheidsrechters weer meedoen aan de conditietraining.