Verslag Boerengolf

Op zondag 6 januari organiseerde de Ontspanningscommissie boerengolf met een heerlijk buffet. Lees verder voor het verslag van Evert Horst en bekijk de foto’s. 

Er waren dit jaar 19 personen aanwezig, waarvan er 15 mee hebben gedaan met het boerengolfen. Na ontvangst met een kop koffie en een heerlijke plak cake zijn we in vier teams aan het golfen gegaan. Er waren drie teams van vier personen en één team met drie personen. Er bleven nog enkele dames bij de melktap, die daar gezellig een potje gejokerd hebben. Het was weer een gezellige ochtend met veel plezier en er werd fanatiek gegolfd.

Team van der Pijl kwam als winnaar uit de bus. Op de tweede plaats was team Hurenkamp geëindigd. De derde plaats was voor team Horst en de vierde plaats was voor team Visch.

Nadat we nog gezellig een borreltje hebben gedronken, zijn we afgereisd naar restaurant Baan in Geesteren. Daar werd weer een geweldig warm en koud buffet geserveerd voor ons. Met na afloop nog een lekker ijs en pudding buffet.

De OC dankt iedereen die deelgenomen heeft aan het boerengolf, en de dames die aanwezig waren voor de gezelligheid. Hopelijk tot volgend jaar! Met hopelijk iets meer deelname.