Cursus Verenigingsscheidsrechter bij de SAO

Op 18 oktober zijn maar liefst 21 enthousiaste scheidsrechter begonnen aan de cursus Verenigingsscheidsrechter. Een mooie groep van jong tot oud en van veel verenigingen in Apeldoorn en de wijde omgeving. De interesse voor de cursus was zo groot dat we samen met de KNVB besloten hebben om ook direct de cursus in dit voorjaar te plannen.

Als je als verenigingsscheidsrechter dit voorjaar graag de cursus wilt volgen, schrijf je dan snel in via deze link (kies voor cursusplaats Apeldoorn) of door te mailen naar secretaris@sao-apeldoorn.nl met de naam, geboortedatum, het relatienummer en de vereniging van de cursist.

De cursus zal plaatsvinden op de woensdagavonden 14 februari 2024, 13 maart 2024, 10 april 2024 en 22 mei 2024.

De cursus leidt scheidsrechters in vier avonden op om alle wedstrijden op groot veld bij de eigen vereniging te kunnen fluiten. Binnen de cursus is er ruime aandacht voor de eigen praktijkervaringen en wordt veel gebruik gemaakt van interactieve werkvormen. Daarmee is de cursus geschikt voor beginnende scheidsrechters, maar ook voor meer ervaren scheidsrechters die zich graag door willen ontwikkelen. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 14 jaar, en is voor scheidsrechters die bij de O13 tot en met de senioren actief zijn of willen worden.

De cursus dit najaar wordt bekostigd vanuit het landelijke sportakkoord en is dus gratis voor deelnemers en clubs. We gaan ons uiterste best doen om dit ook voor de cursus van dit voorjaar weer voor elkaar te krijgen.

Bij vragen over de cursus of inschrijving of een andere scheidsrechters-gerelateerde vraag? Stel deze dan gerust via het e-mailadres secretaris@sao-apeldoorn.nl of kijk op deze pagina.