Routebeschrijving

Het clubhuis van de SAO, De Haven, vindt u aan de Boerhaavestraat 26 te Apeldoorn. Hieronder vindt u vanuit verschillende richtingen een gedetailleerde routebeschrijving.

A1 vanuit Amersfoort
Wanneer u over de A1 komt vanuit Amersfoort, neemt u afslag 19, Apeldoorn West. Na de afrit slaat u direct rechtsaf richting Apeldoorn. Bij het eerstvolgende grote kruispunt met stoplichten slaat u linksaf en rijdt de ringweg op. U volgt de ringweg enige tijd en bij het eerste kruispunt met stoplichten na de beroemde Naald, slaat u rechtsaf de Hertenlaan in. U volgt deze weg en bij de tweede stoplichten slaat u rechtsaf de Boerhaavestraat in. U vindt het clubhuis van de SAO na een paar honderd meter aan uw linker hand.

A1 vanuit Deventer
U volgt de A1 tot knooppunt Beekbergen, hier houdt u rechts aan voor de A50 richting Zwolle. Volg vanaf hier de route voor de bezoekers die over de  A50 komen.

A50 vanuit beide richtingen
Wanneer u over de A50 komt, neemt u afslag 25, Apeldoorn Noord. Na de afrit kunt u alleen rechtsaf en u volgt deze weg tot aan de stoplichten op de ringweg. U slaat nu rechtsaf en gaat de Edisonlaan op. Bij het tweede grote kruispunt met stoplichten slaat u vervolgens linksaf en u gaat de Boerhaavestraat in. U vindt het clubhuis van de SAO na een paar honderd meter aan uw linker hand.