Dertig nieuwe scheidsrechters in Apeldoorn!

De regio Apeldoorn is dertig enthousiaste gediplomeerde scheidsrechters rijker, waaronder vier vrouwelijke scheidsrechters! 

In de afgelopen maanden zijn er in Apeldoorn twee cursussen Verenigingsscheidsrechter gehouden. Deze cursussen werden georganiseerd door de KNVB in samenwerking met de SAO Apeldoorn. In november startte een eerste groep met negentien deelnemers van verschillende clubs in het clubhuis van de SAO. Na vier leerzame avonden onder leiding van KNVB-docent Bert Slot en het fluiten van verschillende wedstrijden ontvingen de scheidsrechters op 27 maart het felbegeerde diploma.

Vanwege de grote belangstelling startte al in januari een tweede groep met de cursus onder leiding van KNVB-docent Meine de Boer. Hij mocht op maandag 29 april de diploma’s uitreiken aan deze enthousiaste groep scheidsrechters. WSV stelde haar accommodatie beschikbaar voor deze cursus. Daarvoor willen we WSV via deze weg hartelijk bedanken!

Met het afronden van deze cursussen is de regio Apeldoorn weer dertig enthousiaste gediplomeerde scheidsrechters rijker, waaronder vier vrouwelijke scheidsrechters! We feliciteren alle cursisten met het behalen van hun diploma. We hopen dat jullie veel plezier gaan beleven met deze prachtige hobby.

Ook in het nieuwe seizoen worden er in Apeldoorn weer cursussen Verenigingsscheidsrechter gegeven. De eerstvolgende cursus start komend najaar. De cursus bestaat uit vier avonden (drie keer theorie en een praktijkavond met wedstrijd) en wordt op een interactieve manier gegeven. Word jij ook scheidsrechter!? Geef je dan via deze link op voor de cursus!