Rein van Leeuwen neemt afscheid in stijl

Afgelopen zaterdag 27 mei nam Rein van Leeuwen in stijl afscheid van een prachtige loopbaan als KNVB-scheidsrechter. Zijn allerlaatste wedstrijd was VV Oene – FC Zutphen in de 3e Klasse E. 

De wedstrijd werd gespeeld onder heerlijk weersomstandigheden en eindigde in 1-6. Rein floot een erg goede laatste wedstrijd en werd na afloop nog flink in het zonnetje gezet! Zo kreeg Rein een erehaag van de spelers, een mooie bos bloemen, een medaille en natuurlijk meerdere speeches. Verder was er ook familie van Rein aanwezig bij zijn afscheidswedstrijd, zoals zijn kleinkinderen en broers! Vanuit de KNVB was William Smit aanwezig, evenals Gert Keijl en een aantal leden van de SAO Apeldoorn.

Rein werd uitgebreid bedankt voor zijn inzet, en terecht! Rein kan terugkijken op een erg mooie en succesvolle loopbaan in het amateurvoetbal. Niet alleen was hij jarenlang scheidsrechter, hij was ook bestuurslid en scheidsrechtersbegeleider bij VV Heerde. Verder was hij een veel geziene bezoeker van de clubavonden van de SAO Apeldoorn. Als SAO bedanken wij Rein voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter en wij hopen hem nog vaak in De Haven te mogen ontvangen!

Rein van Leeuwen nam in stijl afscheid als KNVB-scheidsrechter! Hier op de foto met Aart Bronkhorst.

 

Na afloop waren er natuurlijk mooie en dankbare woorden.

 

De spelers bedankten Rein na afloop met een erehaag.

 

De foto’s zijn gemaakt door Theo Oosterman, het verslag is verzorgd door Aart Bronkhorst.