Cursus Verenigingsscheidsrechter weer van start

De winterstop is voorbij. Het voetballen begint weer en ook de scheidsrechters gaan weer de velden op. Dat betekent dat ook de cursus Verenigingsscheidsrechter bijna weer gaat starten!

Met deze cursus word je in vier avonden opgeleid om alle wedstrijden op groot veld bij de eigen vereniging te kunnen fluiten. Binnen de cursus ligt de nadruk op de eigen praktijkervaringen en leer je door onder begeleiding van een ervaren docent samen aan de slag te gaan met interactieve werkvormen en beelden. De cursus is zowel geschikt voor deelnemers die willen beginnen als scheidsrechter als voor meer ervaren scheidsrechters die zich graag door willen ontwikkelen. Deelnemen kan al vanaf 14 jaar, en is voor scheidsrechters die bij de O13 tot en met de senioren actief zijn of willen worden.

De cursus van dit voorjaar start op woensdag 14 februari a.s. Dankzij subsidie via het Nationaal Sportakkoord is deelname aan de cursus geheel gratis! Op dit moment zijn er nog 8 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in! Onderstaand vind je alle praktische informatie.

Wanneer? Woensdagavond 14 februari 2024, 13 maart 2024, 10 april 2024 en 22 mei 2024
Waar? Clubhuis ‘de Haven’, SAO Apeldoorn, Boerhaavestraat 26, Apeldoorn (3e avond wordt een oefenwedstrijd bij een voetbalvereniging geregeld)
Kosten? Gratis!
Inschrijven? Via secretaris@sao-apeldoorn.nl (met naam, relatienummer, vereniging en geboortedatum) of deze link (kies plaats Apeldoorn)

Heb je nog vragen, stel deze dan gerust via secretaris@sao-apeldoorn.nl.

 

Deze cursisten rondden de ‘Scheidsrechters Opleiding III’ succesvol af in november 2023