Donderdag 2 juni: presentatie Clay Ruperti

Op donderdag 2 juni zal professioneel scheidsrechter en VAR Clay Ruperti een presentatie geven bij de SAO Apeldoorn! Hiervoor zijn natuurlijk al onze leden, maar ook alle club-scheidsrechters uit de regio uitgenodigd. De presentatie begint om 20:30 uur en daarom begint de training al om 19:00 uur. 

De 31-jarige Clay Ruperti is sinds 2017 scheidsrechter in het betaald voetbal, waar hij met name wedstrijden leidt in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast komt hij veelvuldig in actie als videoscheidsrechter (VAR) in de Eredivisie. Zo zat Clay in maart van dit jaar nog ‘aan de knoppen’ bij de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Naast zijn carrière als scheidsrechter studeerde hij Journalistiek en was hij werkzaam bij RTV Rijnmond. 

Het belooft een erg leuke, interessante en leerzame avond te worden. Zoals gezegd begint de presentatie van Ruperti om 20:30 uur. Daarvoor staat er nog een conditietraining op het programma van 19:00 tot 20:00 uur onder leiding van Gijs van Mun. Al onze leden, maar ook alle club-scheidsrechters zijn van harte welkom om mee te trainen en de presentatie bij te wonen. 

Clay Ruperti geeft op donderdag 2 juni een presentatie bij de SAO Apeldoorn!