‘Van de Voorzitter’ (54)

ledenvergadering

In de 54e column ‘Van de Voorzitter’ vertelt René Beijen over zijn ervaringen als voorzitter van de SAO Apeldoorn en als scheidsrechter.

COVID-19 heeft ons in de greep en beheerst het nieuws en onze leefstijl. Daar waar we eerst nogal luchtig deden over het nieuwe coronavirus, werd het steeds duidelijker dat we met een pandemie te maken hebben.

Bij de SAO Apeldoorn volgen we de richtlijnen van het RIVM. Onze laatste training was op 12 maart en als de maatregelen ongewijzigd blijven dan zal de training weer starten op 9 april.

Zolang de maatregelen het toelaten kun je individueel zorgen voor je eigen fysieke gesteldheid met behulp van trainingsschema’s. In een nieuwsartikel op onze site word je rechtstreeks doorgelinkt naar de betreffende site van de KNVB.

Voor de rest is het stil. Stil bij onze Haven, stil op bestuurlijk vlak en ik hoop dat jullie nog wel op een gepaste manier actief bezig zijn met jullie fysieke fitheid.

Ik wens ons in deze bijzondere C-tijd warmte toe. Mogen oudere mensen warmte ontvangen van jongeren. Mogen zorgverleners warmte ontvangen van ons allen. Laat ons allen warmte en respect geven aan de supermarktmedewerkers en allen die ervoor zorgen dat het logistiek nog allemaal rolt in Nederland. De bal gaat straks ook wel weer een keer rollen en tot die tijd succes met fit blijven en geef een beetje warmte aan diegenen die het nu echt nodig hebben.

Met sportieve groet,
René Beijen

René Beijen

René Beijen – Voorzitter SAO Apeldoorn