‘Van de Voorzitter’ (94)

ledenvergadering

In de 94e column ‘Van de Voorzitter’ vertelt René Beijen over zijn ervaringen als voorzitter van de SAO Apeldoorn en als scheidsrechter.

Het jaar 2022 is al weer twee weken oud. Ik wil beginnen met de goede afsluiting van 2021. Jos Kruijssen heeft een oliebollenactie opgezet, waarbij een gedeelte van de opbrengst terugvloeit in onze clubkas. Dankzij de deal die hij heeft gemaakt met bakkerij Toet en dankzij jullie aankopen stromen er weer euro’s in onze clubkas. Om het afhalen in onze Haven een feestelijk tintje mee te geven, is zelfs de kerstboom van stal gehaald. Niet snel na de opening van het afhaalloket kwamen de eerste berichten binnen van “heerlijke oliebollen”. Die hebben oudjaarsavond niet gehaald. 😊

Eind 2021 ontvingen wij als SAO Apeldoorn het verzoek van de gemeente Apeldoorn om onze Haven op 16 maart 2022 bij de gemeenteraadverkiezingen weer in te mogen zetten als stemlokaal. Daar hebben we natuurlijk positief op gereageerd. Het waren de eerste lichtpuntjes voor een mooi jaar 2022.

Het volgende lichtpuntje zijn de recente versoepelingen van de coronamaatregelen per 15 januari 2022. We mogen weer sporten en dat is een mooie eerste stap. De eerste training is donderdagavond 20 januari die aanvangt op het reguliere tijdstip van 19.30 uur. Trainen en douchen mag. Helaas nog zonder ontmoeting in onze Haven. Onder de huidige maatregelen kunnen we alleen een drankje afhalen bij ons clubhuis.

Laten we hopen dat dit de opmaat is naar de volgende aankondiging: “de bal gaat weer rollen”.

Tot die tijd wens ik jullie geluk en gezondheid toe!

Met sportieve groet,
René Beijen

René Beijen

René Beijen – Voorzitter SAO Apeldoorn.