29 november: Presentatie docent Politieacademie

Op donderdag 29 november geeft Henk van de Belt, docent aan de Politieacademie, een presentatie bij de SAO Apeldoorn. De presentatie begint om 20:45 uur. Naast onze eigen leden, zijn ook club-scheidsrechters van harte welkom!

Zowel bij scheidsrechters als bij politieagenten komt meer kijken dan toepassing van de regels. Belangrijk is ook de wijze waarop dat gebeurt en hoe een overtreder wordt benaderd. Zaken als lichaamstaal, mimiek en het gebruik van de juiste teksten zijn daarbij van groot belang.

Henk van de Belt* is docent aan de Politieacademie en leidt wijkagenten op. Hij zal in een interactieve presentatie uitleggen wat toekomstige wijkagenten over bovenstaande zaken meekrijgen.

Zoals gezegd zijn niet alleen onze eigen leden, maar ook club-scheidsrechters uitgenodigd! Voorafgaand aan de presentatie, die om 20:45 uur begint, wordt er om 19:15 uur getraind. Bij de SAO is douche- en kleedruimte aanwezig. De SAO Apeldoorn hoopt op een grote opkomst en kijkt uit naar een interessante en leerzame avond!

Op 29 november geeft Henk van de Belt, docent aan de Politieacademie, een presentatie bij de SAO.

 

*Niet te verwarren met onze scheidsrechter Henk van den Beld.