Clubgebouw SAO ‘De Haven’ 40 jaar!

Op 11 november bestaat het clubgebouw van de SAO, ‘De Haven’, precies 40 jaar! Op donderdag 9 november werd daarbij stil gestaan tijdens de clubavond!

Gertie Schol, een van de oudgedienden van de SAO, deelde uit zijn archief een foto van de bouw van het clubhuis in 1983. ‘De Haven’ is immers door een aantal leden van de SAO helemaal zelf ontworpen en gebouwd, wat een prestatie!  

De bouw van het clubhuis ´De Haven´ in 1983. Wie herken jij op de foto?

Tijdens de clubavond van donderdag 9 november werd de 40e verjaardag van het clubhuis gevierd. Voor deze gelegenheid werd een ouderwetse ‘piekenavond’ gehouden, waarbij alle drankjes voor een euro over de toonbank gingen. En daarnaast had de Ontspanningscommissie voor heerlijke borrelhapjes gezorgd! 

En een verjaardag is natuurlijk geen verjaardag zonder taart! Deze smaakte uitstekend (zeker na de pittige conditietraining) en werd mede mogelijk gemaakt door de AH Apeldoorn Zuid. 

De SAO’ers lieten zich de taart goed smaken!

Als SAO Apeldoorn zijn we enorm trots op onze Haven aan de Boerhaavestraat 26, waarin we al 40 jaar met enorm veel plezier wekelijks samenkomen. Op naar de 50 jaar!