Darttoernooi SAO Apeldoorn groot succes

Voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis organiseerde de SAO Apeldoorn een darttoernooi. Op vrijdag 3 maart gingen zestien spelers de strijd aan in De Haven. 

In samenwerking met de Stichting Dartvermaak was het clubhuis van de SAO Apeldoorn omgetoverd tot een professionele dartzaal. Er werd gespeeld in tweetallen en na een officiële loting begonnen de eerste poulewedstrijden.

Darttoernooi SAO

Sommige deelnemers hadden speciale shirts gemaakt voor het darttoernooi.

De jeugdige deelnemers gooiden er fanatiek op los. Hoewel een echte 180’er achterwege bleef, regende het hoge scores en finishes. Ondertussen zorgde Marcel Zijlstra ervoor dat niemand honger hoefde te lijden; hij ging met heerlijke hapjes rond.

Na de poulefase en kruisfinales was het tijd voor de echte finale. Patrick en Leander sleepten na een bloedstollende finale (3-2) de eerste prijs binnen. De knappe tweede plaats was voor Richard en Patrick. Na een overtuigende overwinning in de bronzen finale eindigden Jordin en Vibeke op de derde plaats.

Darttoernooi SAO

Patrick en Leander namen de eerste prijs in ontvangst.

Volgens de Ontspanningscommissie was deze dartavond een groot succes. Wij bedanken de deelnemers voor hun enthousiaste inzet. Het darten krijgt zeker een vervolg!