Zondag 15 mei: Afscheidswedstrijd Gerard Jansen

Op zondag 15 mei neemt de Apeldoornse scheidsrechter Gerard Jansen na 43 jaar afscheid als scheidsrechter. Hij doet dit bij de wedstrijd Apeldoornse Boys – Groen Wit’62. Uiteraard hopen wij dat zoveel mogelijk leden van de SAO Apeldoorn bij Gerards afscheid aanwezig zijn!

De 63-jarige Gerard Jansen zou eigenlijk aan het einde van seizoen 2019-2020 afscheid nemen van zijn prachtige carrière als scheidsrechter. Maar corona gooide roet in het eten, dus Gerard plakte er nog een seizoen (en daarna nog een seizoen) aan vast. Na een 42-jarige loopbaan neemt de 63-jarige Apeldoorner op 15 mei officieel afscheid van de voetbalvelden. Het feestelijke afscheid is tijdens de wedstrijd: Apeldoornse Boys – Groen Wit’62 om 14:00 uur op sportpark Malkenschoten. 

Gerard is als voetballertje ooit begonnen bij Apeldoornse Boys, dus een officieel afscheid bij deze club maakt de cirkel rond. Wie dacht dat Gerard de laatste twee jaar het rustig aan zou doen heeft het volledig mis. Gerard is mentaal en geestelijk een “jonge vijftiger” op de velden. Hij fluit momenteel in de tweede en derde klasse in de zaterdagcompetitie en krijgt zeer verdienstelijke rapportages van de KNVB. Op de Apeldoornse velden zullen ze Gerard moeten missen, maar gelukkig heeft hij toegezegd de clubavonden van de SAO Apeldoorn trouw te blijven bezoeken.

Wij zouden het als bestuur van de SAO Apeldoorn erg op prijs stellen als jullie in groten getale aanwezig zijn bij de afscheidswedstrijd, om zo waardering uit te spreken voor deze bijzondere prestatie van Gerard Jansen.

Gerard Jansen

Gerard Jansen neemt na 43 jaar afscheid als scheidsrechter.